Bliv vognmand

Bliv vognmand

Lastbiler

Det kræver tilladelse fra myndighederne, hvis man ønsker at køre gods for fremmed regning med lastbil – altså biler over 3.500 kg totalvægt. Tilladelsen udstedes af Trafik- og Byggestyrelsen, og kræver, at man opfylder en række betingelser. Du kan se nærmere om kravene og udstedelsen af tilladelse på Trafik- og byggestyrelsens hjemmeside.

Varebiler

Kørsel med gods for fremmed regning med biler på 3.500 kg totalvægt eller derunder kræver ikke tilladelse.

Hjælp fra DTL

Er du medlem af DTL, kan vi hjælpe dig, hvis du har problemer med at forstå adgangskravene eller skal ansøge om tilladelse. Også hvis du har fået henvendelse fra Trafik- og Byggestyrelsen om dine tilladelsesforhold. Ring 70 15 95 00 og bed om at tale med vores juridiske rådgivere.

Vognmandskursus

DTL holder jævnligt vognmandskurser for potentielle og kommende vognmænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>